Reparatie

 

Het komt altijd onverwacht! Een storing aan uw wasmachine, droger, vaatwasmachine of koelapparatuur. Voortman Service komt binnen 24 uur naar uw melding op locatie! Wij trachten direct de problemen op te lossen. Indien er onderdelen besteld dienen te worden komen wij deze maximaal 2 werkdagen later plaatsen (mits het onderdeel voorradig is bij de leverancier). In noodgevallen kunnen wij zelfs een tijdelijk vervangend apparaat neerzetten.

 

Reparaties worden dagelijks uitgevoerd op een tijd die u uitkomt. Vaak kunnen wij u exact vertellen hoe laat wij bij u zijn. Het grote voordeel hiervan is dat u niet speciaal een dagdeel vrij hoeft te nemen. In noodsituaties zijn wij zelfs 's avonds te bereiken. Kunt u alleen op de zaterdag dan behoort dit eveneens tot de mogelijkheden.

 

Het werkgebied van Voortman Service is +/- 15 km rondom Eibergen (geen voorrijdkosten). In overleg zijn meldingen buiten deze regio ook mogelijk.

 

Kortom bij Voortman Service bent u aan het juiste adres.

 

Voor een reparatie-melding kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0545-271727 , 06-52693942 of maak gebruik van het online service aanvraag formulier.

 

 
 
SIEMENS_WM14E165NL.jpg
SIEMENS_WT46E3F4NL.jpg